10.19.2011

Όχι δεν είμαι καλά.

Μια μέρα έτσι καθώς περπατούσα 
μου αποκρίθηκε ένας γνωστός μου.
-Καλημέρα τι κάνετε είστε καλά;
-Όχι κύριε δεν είμαι καλά!
-Μα γιατί μου λέει τι έχετε;
σκέφτομαι,άρα δεν είμαι καλά..

7 σχόλια:

AERIKO είπε...

Yπάρχω..αντιστέκομαι .. είμαι ο εαυτός μου δεν σκέφτομαι και πολλα απλά ζω με ένταση την στιγμή μου ..οχι κοιτωντας απλα αλλα βλέποντας όσα οι άλλοι δεν αντέχουν..και εδω μέσα ταυτίζεται πια ενα κοριτσι που αναβει τσιγαρο απο το φως μιας αστραπης..και νοιώθει υπέροχα γιατι αναδύεται απο το βυθό της ουσίας των πιο ανήσυχων σκέψεων σου.

Καλο Ξημέρωμα Χάρη.:) Γράφε...Χαραζε την αλήθεια σου στο φλοιό του δέντρου της ψυχης σου..και αυτο θα σε ξεδιψα με ενδοφλέβειες αληθινης ζωης δροσοστάλες.

Prisoned Soul είπε...

Και γω σκέφτομαι... άρα ούτε εγώ είμαι καλά;
καλύτερα όμως μη με ρωτήσετε, δεν θα το παραδεχτώ... γιατί;
γιατί φοβάμαι...
φοβάμαι ότι μπορεί κάποιος να καταπνίξει τη σκέψη μου!!

Guardian Angel είπε...

Από συνήθεια λέμε "είμαι καλά" και ελάχιστες φορές το εννοούμε! Και πως να είμαστε? Συμβαίνουν τόσα γύρω μας κι εμείς καταντήσαμε θεατές της ζωής μας... Θα γίνουμε καλά και θα τ' αλλάξουμε όλα!
Καλησπέρα!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Από τη Σκέψη άρχισαν όλα και η Ελπίδα αρχίζει από εκεί. Το τέλμα το χωρίς Σκέψη είναι το πρόβλημα..
Ελπίζω άρα Σκέφτομαι και βάζω την ψυχή να σπρώξει το χέρι!!

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

ξεκίνησα να σκέφτομαι για να γίνω καλά...
κατέληξα να μην είμαι καλά γιατί σκέφτομαι...
τι μου συμβαίνει άραγε γιατρέ μου;

Ανώνυμος είπε...

Οντως!!!! Αυτο το μυαλο μας εχει καταστρεψει!

Φωτια στη σκεψη! Στη πυρα

Χάρης Ελευθεριάδης είπε...

@ Αερικό όπως πάντα βαράς στο κόκαλο..έτσι όσα οι άλλοι δεν αντέχουν.. μαγεύει ο τρόπος που μιλάς τις λέξεις..και μιας που είπες για αλήθεια το επόμενο post στο αφιερώνω.. όχι τίποτα άλλο για κείνοι το τσιγαράκι σου που θες να ανάβεις! σε φιλώ!

@Sweet truth! Δεν είναι κακό να φοβάσαι καλό μου είναι ευγενές συναίσθημα ο φόβος για μένα το θέμα είναι να μην πάψεις να σκέφτεσαι η σκέψη ξεπηδά από την ουσία σου και κανείς δεν μπορεί να πνίξει πραγματικά αυτήν..σε φιλώ!

@Guardian Αngel νομίζω είναι σημαντικό να είμαστε αληθινοί και να αφήσουμε την ψύχη μας να ξεσπάσει με τον τρόπο της..να σαι καλά!!

@Ρεγγίνα φυσικά και δεν αναιρώ την σκέψη σαν την πράξη πριν την πράξη αλλά υπάρχει σκέψη με πραγματική νόηση και σκέψη απλά μηχανική μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι δεν λένε; ή ευτυχισμένοι τρελοί..να σαι καλά καλώς ήρθες

@ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ..έτσι..είσαι σε καλό δρόμο πιστεύω αρκεί να μην πάρεις το μονοπάτι της κατάθλιψης αλλά αυτό του αγώνα της έμπνευσης και της δημιουργίας εξάλλου και γω ασθενής της σκέψης είμαι στην κλινική της άγνοιάς..σε φιλώ!

@Coula κάποιος έλεγε ότι μόνο αν χάσουμε το μυαλό μας θα ζούμε στο τώρα..πολλά φιλία!